•  mail@smstmfp.edu.my
  •  +60 97738288

Majlis Persaraan Pengetua SM Sains Tengku Muhammad Faris Petra, YBrs. En. Mohd. Razuki bin Sulaiman dilangsungkan pada 31 Jan 2018 dalam suasana yg penuh bermakna.
Persaraan beliau merupakan satu kehilangan yg besar kerana beliau memainkan peranan penting sebagai penentu hala tuju, penjana idea dan tenaga penggerak kepada kecemerlangan sekolah.
Beliau mempunyai visi dan misi yang jelas untuk dilaksanakan. Beliau telah meletakkan SMSTMFP bukan sahaja di minda malahan di hatinya.
Beliau telah menumpukan segenap masa dan tenaga untuk mengurus sekolah sehingga sekolah ini menjadi sebahagian daripada kehidupannya.
Beliau juga merupakan seorang pengetua yang komited dan bertanggungjawab dalam menjalankan tugas, prihatin terhadap keperluan para pelajar dan peka dengan perkembangan dan keperluan semasa pendidikan terkini. Ilmu pengetahuan dan pengalaman luas g dimilikinya merupakan adunan ampuh yang membantu beliau meletakkan semula Faris Petra di landasan asal sekali gus mengembalikan semula kegemilangan Faris Petra.
YBrs. En. Mohd. Razuki...Selamat Hari Lahir..semoga tuan dan famili tuan dalam kerahmatan ALLAH swt. Aamiin Ya Rabbal Alamiin.

images/logo_bottom.png

Jalan Maktab, Pengkalan Chepa, 16100 Kelantan

Information : 09-7738277Dolor Sit Amet

ALorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed vel lorem mollis, posuere orci ac, sollicitudin ex. Suspendisse id tempus ligula. Donec at ornare lectus. Sed quis mattis augue.

FAX : 09-7739139Dolor Sit Amet

mail@smstmfp.edu.myDolor Sit Amet